TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFLARI, SENE SONU GÖSTERİLERİYLE SAHNEDE!

9 Mayıs 2024 Perşembe günü Okulumuzun Konferans salonunda Ana Sınıfı 5 yaş A, D ve E şubelerinin sene sonu gösterisi gerçekleştirildi.

Gösteri 7/B sınıfı öğrencisi Derin Aldanmaz’ın piyano dinletisi ile başladı. Törenin devamında 7/B sınıfı öğrencisi Serra Mola ve 4/C sınıfı öğrencisi Oğuzhan Bektaş’ın sergiledikleri piyano dinletileri törene renk kattı.

TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokul müdürü Türkan Yaman, yaptığı konuşmada okulumuzun İlkeleri ve Eğitim anlayışını anlattı. Okul ve aile iş birliğinin gerekliliğini vurguladı.

Ana Sınıfı öğrencilerimiz; farklı alanlardai performansları ile kendilerini ifade etme fırsatı buldular. Renkli ve canlı kostümler içinde sahneye çıkan öğrencilerimiz hem eğlenceli hem de duygusal anlarla dolu bir gösteri sundular. İngilizce performanslarında tüm hünerlerini sergilediler. Törenin sonunda, izleyiciler duygusal anlar yaşarken, çocuklar “Andımız” ve “Parla” şarkısı eşliğinde gösteriyi tamamladılar ve ayakta alkışlandılar.

Gösterinin en anlamlı anlarından biri ise,  çocukların bir yıl boyunca seramik ve görsel sanatlar derslerinde ürettikleri eserlerin sergilenmesiydi.

Üstün performanslarına hepimizi hayran bırakan öğrencilerimize,  herkesin keyif aldığı etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm akademik,  idari  ve destek personelimize ve destekleri ile bu özel günü daha anlamlı kılan velilerimize teşekkür ederiz.