TED KOCAELİ KOLEJİ ANA SINIFLARI, SENE SONU GÖSTERİLERİYLE SAHNEDE!

10 Mayıs 2024 Cuma günü Okulumuzun Konferans salonunda Ana sınıfı 5 yaş B, C ve 4 yaş A şubelerinin Sene sonu gösterisi gerçekleştirildi.

Gösteri 7/B sınıfı öğrencisi Derin Aldanmaz’ın piyano dinletisi ile başladı. Törenin devamında 7/B sınıfı öğrencisi Serra Mola ve 7/C sınıfı öğrencisi Zeren Bade Tunçay, sergiledikleri piyano dinletileri ile törene renk kattılar.

TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Türkan Yaman, okulun temel değerlerini ve eğitim felsefesini aktararak, okul ve aile iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Dans ve Koro etkinliklerinde öğrenciler yüksek enerjileri ve yetenekleriyle dikkat çekti . Rengarenk kostümleri içinde sahne alan çocuklar, eğlenceli ve duygusal anlarla dolu bir performans sergilediler.

İngilizce performanslarında da beceri ve yeteneklerini gösteren ana sınıfı öğrencileri, sevimli hareketleri ile beğeni topladılar.

Gösterinin sonunda, izleyiciler duygusal anlar yaşarken, öğrenciler “Andımız” ve “Parla” şarkısı eşliğinde gösteriyi tamamladı ve ayakta alkışlandı.

Gösterinin en anlamlı anlarından biri de çocukların bir yıl boyunca seramik ve görsel sanatlar derslerinde ürettikleri eserlerinin sergilenmesiydi.

Üstün performanslarıyla herkesi büyüleyen öğrencilere, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen tüm akademik, idari ve destek personeline ve alkışlarıyla bu özel günü daha anlamlı kılan velilere teşekkür ederiz.