TED KOCAELİ KOLEJİ ANADOLU LİSESİNDE İSTİKLAL MARŞI’NIN KABUL YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ YAPILDI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde “İstiklal Marşı’nın Kabulü” konulu sunumlar düzenlendi.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde, 12 Mart 2020 Perşembe günü, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Göknil Suğur ve Fatih Uğur Ataman önderliğinde “İstiklal Marşı’nın Kabulü” nün 99. yılı sebebiyle sınıf içi ve sınıf dışı etkinlikler gerçekleştirilmiştir. İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ile ilgili videolar izlenmiş, sanat görüşü hakkında bilgiler verilmiş, İstiklal Marşı okunup tahlil edilmiştir. Marşımızın kabulü ve yazılış hikayesi hakkında öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen sunumlarla günün anlam ve önemi vurgulanırken, yapılan resim ve poster çalışmaları okul panosunda sergilenmiştir.