TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI VE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN  ORYANTASYON GÜNLERİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 4 Yaş, 5 Yaş ve İlkokul 1. sınıf öğrencileri, 4-5 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen oryantasyon programı ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına “Merhaba” dediler.

Programın ilk günü, Anasınıfı 4 Yaş, 5 Yaş ve 1. Sınıf öğretmen kuralarının çekilmesinin ardından öğretmenleriyle buluşan öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Öğrenciler öğretmenleriyle birlikte sınıflarına giderken, velileri de Konferans Salonunda yapılan Okul Tanıtım Sunumuna katıldılar.

Öğrenciler, arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte yaptıkları kahvaltının ardından ilk gün ürünü olarak hayvan dostlarımız için tasarladıkları mama kaplarına konulan mamaları ve TED Kocaeli Koleji hediyelerini alarak okuldan ayrıldılar.

Programın ikinci gününde ise sene boyunca derslerine girecek öğretmenleriyle tanışma oyunları oynayıp, sanat ve spor etkinlikleri yaptılar ve İngilizce şarkılar söylediler.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.