TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI 5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YUVACIK DİŞ HASTANESİ PEDODONTİ KLİNİĞİ GEZİSİNDE

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 yaş grubu öğrencileri 17 Ekim 2019 tarihinde KOÜ Yuvacık Diş Hastanesine gittiler.

TED Kocaeli Koleji  Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencileri “Sağlıklı Yaşam ve Bedenim” teması kapsamında Kocaeli Üniversitesi Yuvacık Diş Hastanesi  Pedodonti Kliniği’ne gezi düzenlediler. Çocuk Diş Hekimliği Kliniğinde öğrenciler; “Ağız ve Diş Sağlığının Önemini, Doğru Diş Temizliği Tekniklerini ve Çocuklarda Diş Sağlığı İçin Kullanılan Araç-Gereçleri” öğrenme fırsatı elde ederken kendilerini hayranlıkla izleyen öğrencilerimize, diş hekimleri ve Diş Hekimliği Bölümü öğrencileri tarafından değerli aktarımlarda bulunuldu. Öğrencilerimiz bu gezi sonunda  yaparak yerinde öğrenme ve öğrenirken de eğlenme fırsatı bulmuş oldular.

Sayın velilerimiz Dr. Ülkü ELBAY ve Dr. Mesut ELBAY’a desteklerinden ve organizasyonun gerçekleşmesine olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.