TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI VE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ KİTAP HAFTASINA İNGİLİZCE “MERHABA” DEDİLER

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı ve İlkokul öğrencileri, Kitap Haftamıza başlarken İngilizce Öğretmeni Şebnem Oral’ın Musical Story Basket kitabının İngilizce etkinliği ile masallar diyarına yolculuk ettiler.

Başrollerinde Türk hikâyelerinde geçen geleneksel karakterleri barındıran çift dilli Müzikli Masal Sepeti (Musical Story Basket) hikaye kitabını en interaktif hali ve tüm yaratıcılığı ile harmanlayarak keyifli bir sahne gösterisine dönüştüren Şebnem Oral ile öğrencilerimiz bu kitabı okumanın ötesine geçerek yaşadılar.

Sayın Şebnem Oral’a kitabının renkli dünyasına bizi de dahil ederek Kitap Haftamıza kattığı değerden ötürü teşekkür ederiz.