TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI MUTFAK ETKİNLİĞİ DERSİNDE
TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz mutfak etkinliği dersinde “Tarçın ve Zencefilli Yılbaşı Kurabiyesi” hazırladılar ve afiyetle yediler.
TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz Aralık ayının ikinci mutfak etkinliği dersinde “Tarçın ve Zencefilli Yılbaşı Kurabiyesi“ tarifini öğrendiler. Bu tarifte öğrencilerimiz; un, yumurta, şeker, tereyağı, kabartma tozu, zencefil ve tarçın malzemelerini karıştırarak kurabiye hamuru hazırladılar. Hamur kalıplarını kullanarak kurabiye hamurlarına şekil verdiler. Fırında pişirip afiyetle yediler.
No Comments
Sorry, the comment form is closed at this time.