TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ 09-30 EYLÜL ETKİNLİKLERİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri Eylül ayı “Benim Hakkımda Her Şey” temasına keyifle “Merhaba” dedi.

Anasınıfı öğrencileri, Eylül ayı “Benim Hakkımda Her Şey” teması ile ilgili beyin fırtınaları yapıp, kavram ağını oluşturdu. Öğrencilerimiz, temanın içinde yer alan “Kendini ve Bedenini Tanıma”, “Zaman İçindeki Değişimlerimizin Farkına Varma”, “Geniş ve Çekirdek Aile” kavramları ile “Arkadaşlık” kavramının önemini pekiştirip, sonbahar mevsiminin özelliklerini (aylarını, kıyafetlerini ve aktivitelerini) öğrendiler. Geometrik şekillerden “Daire” ile “1, 2, 3” rakamlarını tanıyıp, konuyla ilgili pekiştirici etkinlikler yaptılar. Günlük rutin etkinliklerinden biri olan “Bugün Kendini Nasıl Hissediyorsun?” ile duygularını öğrendiler. Eğlenceli Bilim derslerinde “Isınma Zamanı” deneyini başarılı bir şekilde uyguladılar. İngilizce eşlik derslerinde ise temayla ilgili eğlenceli çalışmalar yaptılar. Görsel Sanatlar, seramik, yüzme ve diğer branş dersleri ile işledikleri konuları zenginleştirip, pekiştirdiler.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.