TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ 100. GÜN ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri 13 Şubat 2019 Çarşamba günü 100. Gün etkinliği gerçekleştirdi.

TED Kocaeli Koleji Ana Sınıfı öğrencileri, okulların açıldığı ilk günden itibaren 100. güne gelene kadar her gün takvim çalışması yaptılar. Bu şekilde kaçıncı günde olduklarını günlük takip ettiler. 100. gün etkinliği ile 1’er 1’er, 5’er 5’er ve 10’ar 10’ar ritmik sayma ve 100 sayısını öğrenme gibi matematik becerilerinin eğlenceli hale getirilmesi ile birlikte “dün, bugün, yarın” gibi zaman kavramlarının gelişmesi de desteklendi. 11 Şubat haftası itibari ile sınıf ve branş öğretmenleri rehberliğinde yapılan 100. Gün öğrenci etkinlik ürünleri, okulun ilkokul bölümünde sergilendi. Aynı zamanda TED Kocaeli Koleji’nin 100. Günü olan 13 Şubat Çarşamba günü de ana sınıfı ve ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinin oryantasyon sürecini desteklemek amacıyla “Eğlenceli Atletizm” etkinliği gerçekleştirildi. Bunun yanında okulun konferans salonunda tüm sınıfların 100. Gün Just Dance Partisi ile eğlence devam etti. İkindi kahvaltısında 100. Gün pastası kesilip afiyetle yenilmesiyle etkinlik sona erdi.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız