TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ ANNELER GÜNÜNE HAZIRLANIYOR

TED Kocaeli̇ Koleji Anasınıfı öğrenci̇leri̇ öğretmenleri̇ i̇le canlı ders yaparak Anneler Günü i̇çi̇n anneleri̇ne sürpri̇z hedi̇yeler hazırladılar.

8 Mayıs 2020 Cuma günü öğretmenleri ile canlı ders yapan anasınıfı öğrencileri; Türkçe Dil Etkinliği Dersinde “Anneler Günü Nasıl Ortaya Çıkmış” ve “Hangi Ülkeler Anneler Gününü Türkiye ile Aynı Anda Kutluyor”u öğrendiler. Günün anlam ve önemini anlatan şarkılar dinleyip, şiir ve tekerlemeleri tekrar ettiler. Anneleri için sürpriz hediye olarak akrilik boya ve soda şişesi kullanıp renkli renkli kendi vazolarını tasarladılar. Ressam Wassily Kandinsky’den esinlenip renkli kağıtlardan hazırlanmış farklı boyutlarda daireleri kullanarak çiçekler hazırladılar.