TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ DEMOKRATİK SEÇİMLE SEÇTİKLERİ ÇİZGİ FİLMİ İZLEDİLER

TED Kocaeli Koleji̇ Anasınıfı öğrencileri 1 Kasım 2019 Cuma günü oy kullanarak seçtikleri çizgi filmi izlediler.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri Ekim ayı “cumhuriyet, demokrasi, seçme ve seçilme” konularını içeren ünitelerinin sonunda “Seçim Yapacağız!” demek istediler ve konu ile ilgili oy pusulalarını, seçim sandıklarını ve seçim ortamlarını hazırlayıp; demokratik kurallar çerçevesinde izleyecekleri filmi belirlemek için anasınıfı koridorunda oylarını kullandılar. Seçim yaparak oylarını kullanan öğrencilerimizin heyecanı ve mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Oyların sayımı sonucunda “Evcil hayvanların Gizli Yaşamı” filmi öğrencilerimiz tarafından oy çokluğuyla seçilmiş oldu. Seçilen film okulumuzun konferans salonunda 1 Kasım 2019 Cuma günü büyük bir ilgiyle izlendi.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayabilirsiniz.