TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ İZAYDAŞ GEZİSİNDE

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 yaş grubu öğrencileri 5 Mart 2018 Pazartesi günü Minik Tema Erken Çocukluk Çevre Eğitim Programı etkinlikleri kapsamında İzaydaş gezisine katıldılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencilerini, “Atıklar ve Çevre” konusunda daha kapsamlı bilgilendirmek ve onlarda duyarlılık oluşturmak için, Minik Tema Erken Çocukluk Çevre Eğitim Programı kapsamında İzaydaş’a gezi düzenledi. Öğrenciler, geri dönüşüm konusunda daha detaylı bilgi alarak doğayı korumak ve geliştirmek için iş birliği, güven ve yeniden dizayn etme detaylarını ayrıntılarıyla öğrenerek çevreye ne kadar değer verdiklerini gösterdiler. Gezi sonunda kendilerini minik ama kocaman yürekli çevre dostu olarak mutlu hissettiler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız