TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ OKULDAKİ 100. GÜNLERİNİ KUTLADILAR

Öğrencilerimiz okulların açıldığı ilk günden itibaren 100. güne gelene kadar her gün takvim çalışması yaptılar. Bu süre zarfında kaçıncı günde olduklarını günlük olarak sabırla ve dikkatle takip ettiler.

100. gün etkinliklerinden “100 Damla Tahmin Çalışması”, “100 Yaşında Ben”, “10’ar 10’ar Ritmik Sayma”, “10’arlı Gruplama” çalışmaları ile matematik ve yaratıcı etkinlikleri tamamladılar. Kendi seçtikleri farklı kostümleri kırmızı halıda yürüyerek sergilediler ve hedefe top atma yarışması ile 100 sayısına ulaştılar.

Ayrıca Anasınıfı öğrencilerimiz İngilizce derslerinde de eş zamanlı olarak sanat, matematik ve oyun etkinlikleri ile dil becerilerini geliştirdiler. Gün sonunda öğrencilerimiz sınıf arkadaşlarıyla birlikte animasyon filmini izlediler. Just Dance şarkısı ile dans ederek eğlendiler. Son olarak da 100. gün pastasını keserek 100.Günü coşkuyla tamamladılar.