TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ TRAFİK EĞİTİMİNDE

TED Kocaeli Koleji anasınıfı öğrencilerimiz 10 Mayıs 2019 Cuma günü çok amaçlı salonumuzda, okulumuza davet edilen trafik polisinin gerçekleştirdiği sunumla trafik polisinin görevleri ve trafik işleyişi hakkında bilgi edindi

TED Kocaeli Koleji anasınıfı öğrencilerimiz “Trafik ve İlkyardım” teması kapsamında anasınıfı çok amaçlı salonunda, okulumuza davet ettiğimiz Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Trafik Polisi Hasan YILMAZ’ın meslek tanıtımına katıldılar.

Öğrencilerimiz, sınıf içi çalışmalarla öğrendikleri “Trafik Nedir?”, “Trafik İşeret ve Levhaları Nelerdir, Önemi Nedir?”, “Trafik Polisi Kimdir?” ve “Trafik Polisinin Görevleri Nelerdir?” bilgileri aktif uygulamaların yapıldığı bir ortamda pekiştirmiş oldular. Etkinlik sonunda öğrencilerimiz birer trafik dedektifi oldular ve trafik polisi tarafından öğrencilerimize “Trafik Dedektifi Kimlik Kartı” verildi.

Değerli anlatımlarından dolayı Trafik Polisi Hasan YILMAZ’a teşekkür ederiz.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.