TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN PANEL SUNUMU

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri 4 Ocak 2020 Cumartesi günü Panel Sunumunu kendi sınıflarında gerçekleştirdiler.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri Aralık ayı “Gökyüzü ve Uzay Ünitesi” ve “Sağlıklı Yaşam ve Bedenim” üniteleri ile ilgili Ölçme-Değerlendirme Tekniklerinden biri olan Panel Sunumu ile aileleriyle paylaştılar. Dökümantasyon Panelinin içeriğinde öğrencilerimiz bir ay süresince yaptıkları tüm etkinliklerin (Türkçe Dil Etkinliği, Matematik Etkinliği, Sanat Etkinliği, Oyun ve Hareket Etkinliği, Fen ve Doğa Etkinliği ve Drama) sistemli bir şekilde düzenlenmesinde ve analiz edilmesinde öğretmenlerinden destek aldılar. Bu süreçte öğrencilerimiz üniteleri ile ilgili yaptıkları etkinliklerden ürünleri seçerek öğretmenleri ile birlikte hazırlık yaptılar. Bir ay süresince öğrencilerimizin öğrendiği bilgileri, amaçladığımız kazanım ve göstergeleri, beyin fırtınalarımıza verdikleri ilginç cevapları, ürün fotoğraflarını, öğretmen ve çocuk yorumlarını gözlemleme imkanı sağlandı. Ayrıca bu etkinlikle öğrencilerimiz sunum becerilerini geliştirmiş oldular.