TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN MİNİK ELLERİNDEN SERAMİK YILBAŞI AĞAÇLARI

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz, Seramik dersinde yaptıkları yılbaşı ağaçları ile hem el ile şekillendirme yöntemini ve sucuk tekniğini öğrendiler, hem de yeni yıl sevincini doyasıya yaşadılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz, üç boyutlu seramik çalışmalarında sucuk tekniğini ve el ile şekillendirme yöntemini kullanarak önce çamura üç boyutlu ağaç formunu verdiler. Daha sonra oluşturdukları forma hayal güçlerini ve parmaklarını kullanarak süslemeler yaptılar. Süslenen yılbaşı ağaçlarımızı renklendirmek için kurumalarını ve seramik fırınımızda pişiriminin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyor olup öğrencilerimiz bu heyecanlı deneyimi yaşamanın sevinciyle birlikte ince motor becerilerini de geliştirmiş oldular.