TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI “YAŞAM ALANLARI” TEMASINI ORMANYA DOĞAL YAŞAM PARKINDA GERÇEKLEŞTİRDİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri 29 Kasım 2022 tarihinde Ormanya Doğal Yaşam Parkına gittiler. TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri Kasım ayı “Yaşam Alanları” teması kapsamında derslerini “Ormanya Doğal Yaşam Parkı”nda gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz; “Evleri, Evin Bölümlerini, Farklı Mimari Yapıları” gözlemleme fırsatı buldular. Gezi süresince yanlarında götürdükleri farklı hobit evlerinin fotoğraflarının bulunduğu kontrol listesine gördükleri evleri işaretlediler. “Minik Tema Gözlem Defterleri”ne de en çok beğendikleri evlerin görsel çizimlerini yaparak gezilerini tamamladılar. Yapılan “Bütünleştirilmiş Alan Gezisi ve Sanat Etkinliği” ile yerinde öğrenme ve eğlenme fırsatı bulmuş oldular.