TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFINDA 100.GÜN

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencileri 16 Şubat 2022 Çarşamba günü okula başlamalarının 100. gününü kutladılar. Öğrencilerimiz okulların açıldığı ilk günden itibaren 100. güne gelene kadar her gün takvim çalışması yaptılar. Bu şekilde kaçıncı günde olduklarını günlük olarak takip ettiler. 100. gün etkinlikleri ile öğrencilerimizde 10’ar 10’ar ritmik sayma, gruplama ve 100 sayısını öğrenme gibi matematik becerilerinin yanında; “dün, bugün, yarın” gibi zaman kavramlarının gelişmesi desteklendi. Öğrencilerimiz hafta boyunca matematik, sanat, bilim, spor ve eğlenceli etkinlikler ile keyifli bir süreç geçirdiler. Ardından konferans salonunda seçtikleri Just Dance müzikleri ile dans ederek eğlendiler ve 100. gün pastasını keserek 100. günü coşkuyla kutladılar.