TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFLARI ve İLKOKUL 1. SINIFLARDA KURA ÇEKİMİ HEYECANI

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı ve İlkokulunda 2 Eylül Cumartesi günü okula uyum çalışmalarının ilk aşaması olan Veli Bilgilendirme Sunumu ve Kura Çekimi Töreni gerçekleştirildi. Anasınıfı 5 Yaş sınıfları ile 1. Sınıf velilerine yönelik olarak gerçekleştirilen 2023-2024 eğitim öğretim yılı bilgilendirme sunumunun ardından okul yöneticilerimiz tarafından sınıf öğretmenleri kura çekim töreni yapıldı. Heyecanlı anlara sahne olan Kura Çekim Töreni sonrasında velilerimiz sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile tanıştılar.

4-8 Eylül haftasında gerçekleştirilecek olan okula uyum günleri ile devam edecek olan oryantasyon çalışmalarının öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için keyifle geçmesini diliyoruz.