TED Kocaeli Koleji Anasınıfları İngilizce Derslerinde Uzaktan Canlı Eğitim

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz de uzaktan eğitime online canlı  derslerle devam ediyorlar!

Pandemi nedeniyle 13 Mart tarihinde tüm okulların tatil edilmesiyle birlikte,  ülke çapında her kademede uzaktan eğitime geçiş süreci başladı. Bu geçen süre içinde TED Kocaeli Koleji Anasınıfları seviyesinde, velilerimizin de desteğiyle küçük gruplar halinde başladığımız İngilizce canlı derslerimizde başarılı bir ivme yakaladık.  Minik öğrencilerimiz online eğitim sürecine oldukça çabuk adapte oldular. Canlı derslerimize eksiksiz olarak katılan anasınıfı öğrencilerimiz, bir yandan da öğretmenlerinin paylaştığı video ve sunumlar eşliğinde İngilizce derslerine hız kesmeden ve eğlenceli şekilde devam ediyorlar. Bu yıl 100. yılını kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konusunu da İngilizce derslerinde işliyorlar.