TED Kocaeli Koleji BTEC Programı Bitirme Projesi

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri BTEC Yaratıcı Medya Üretimi Sertifika Programı bitirme projesi için BMW Bayii Öztorun Oto’nun Satış Sonrası Hizmet Müdürü ve Ark Oto Volkswagen Genel Müdürü ile çevrim içi buluştular.

Türkiye’de sadece TED Kocaeli Koleji’nde uygulanan BTEC Yaratıcı Medya Üretimi Sertifika Programını tamamlamak üzere olan 9. sınıf öğrencilerimiz BMW ve Volkswagen markaları için bir reklam kampanyası hazırlayarak kendi reklam filmlerini üretecekler. Öğrencilerimiz projenin hazırlık aşamasında Öztorun Oto’nun Satış Sonrası Hizmet Müdürü Orkun Öztorun ve Ark Oto Volkswagen’in Genel Müdürü Burak Kasım ile röportaj yaptılar. Hazırlayacakları reklam kampanyaları ile bayilerin satışlarını arttırmayı hedefleyen öğrencilerimize bitirme projelerinde başarılar diler, programımıza verdikleri değerli katkılardan dolayı Sayın Orkun Öztorun ve Sayın Burak Kasım’a teşekkür ederiz.