TED KOCAELİ KOLEJİ “ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ” Nİ ANDI

TED Kocaeli Koleji 18 Mart 2018 Pazartesi günü Çanakkale Şehitlerimizi andı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Töreni Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yıldönümünde okul konferans salonunda gurur, hüzün ve vefa duygularının harmanlandığı bir ortamda gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Kolejinin tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü münasebetiyle hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı’nda  Genel Koordinatör Rasim Aydoğuş’un anlamlı konuşması sonrası Müzik Öğretmeni Ayşıl GÜLEROĞLU yönetimindeki 6. sınıflarca hazırlanan o günlerin ruhunu ve derinliğini anlatan marşların yer aldığı okul korosu büyük beğeni topladı.

Bu yoğun atmosferde dans kulübünün hazırladığı lirik dans gösterisi ve 5. Sınıflarca hazırlanan oratoryo gösterisi büyük beğeni topladı. TED Kocaeli Koleji bu törende; vatan toprağı için, ay yıldızlı bayrak için, ulus için, geleceğimiz ve bağımsızlığımız için, hayatlarının baharında “bir gül bahçesine girer gibi kara toprağa giren” aziz şehitlerimizi öğrencisi, velisi, çalışanı ve yönetimiyle bir bütün içinde saygı ve gururla andı.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.