TED KOCAELİ KOLEJİ ÇOCUK VE GENÇLİK EDEBİYATI’NIN SEVİLEN YAZARI AYTÜL AKAL’I AĞIRLADI

Çocuk ve Gençlik Edebiyatı’nın önemli isimlerinden yazar Aytül Akal, TED Kocael Koleji ilkokul ve 5. Sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

2 Haziran Cuma günü Çocuk ve Gençlik Edebiyatı’nın sevilen yazarı Aytül Akal, TED Kocaeli Koleji öğrencileri ile buluştu. Akal, ilkokul ve 5. sınıf öğrencileriyle ayrı oturumlarda söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

5. sınıf öğrencileri, söyleşi öncesinde Akal’a sürpriz yaparak sene içerisinde okumuş oldukları “Kayıp Kitaplıktaki İskelet” kitabı için tasarladıkları kitap kapaklarını sergilediler. Soru-cevap şeklinde ilerleyen söyleşiler sırasında Aytül Hanım, öğrencilere kendi hayatından örnekler vererek hayal etmelerini ve hayallerini gerçekleştirmek için çabalamalarını öğütledi.

TED Kocaeli Koleji ailesi adına okulun Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi, Aytül Hanım’a teşekkürlerini iletti. Akal’a ayrıca TED Kocaeli Koleji tarafından başarılı ancak maddi durumu yetersiz öğrencilere burs olanağı sağlayan” Türk Eğitim Derneği Bağış Sertifikası” takdim edildi.