TED KOCAELİ KOLEJİ “DESTINATION IMAGINATION” KULÜBÜ ÖĞRETMENLERİ “DI TEAM MANAGER TRAINING – İSTANBUL 2018 ” EĞİTİMİNDE

TED Kocaeli Koleji “Destination Imagination” kulübü öğretmenleri , 27 Ekim 2018 tarihinde FVM Ispartakule Işık Lisesi’nde “Hayal Gücüne Yolculuk Derneği Takım Sorumlusu Mentorları” eşliğinde “DI Team Manager Training”e (Takım Sorumlusu Eğitimi) katıldılar. DITurk organizasyonu olan “Destination Imagination” programı kapsamında Türkiye’nin önde gelen okullarının DI ekipleri ile bir araya gelerek keyifli dakikalar geçirdiler.

TED Kocaeli Koleji Öğretmenleri, DI Takım Sorumlusu’nun görevleri ile ilgili katıldıkları konferansın ardından “DITurk” ve “Hayal Gücüne Yolculuk Derneği” takım sorumlusu mentorları rehberliğinde “Instant Challenge” (Anlık Görev) egzersizlerine katıldılar.

“Hayal Gücüne Yolculuk Derneği” takım sorumlusu mentorları, kulüp öğretmenlerimize 21-24 Şubat tarihlerinde Efes Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek turnuvayla ilgili hazırlıklarına yönelik paylaşımlarda da bulundular.

Türkiye genelinde beş ayrı şehirde düzenlenen “2018-2019 DI Takım Sorumlusu Eğitimleri”nin İstanbul kolunda yer alan öğretmenlerimiz, Destination Imagination kulübü öğrencileri ile deneyimlerini paylaşmak için sabırsızlanıyorlar.