TED KOCAELİ KOLEJİ DESTINATION IMAGINATION TAKIMLARI TÜRKİYE TURNUVASINDAYDI

Destination Imagination (DI) Türkiye, çocukların ve gençlerin okulda, kariyerlerinde ve tüm yaşamlarında başarılı olabilmeleri için onlara ihtiyaçları olan becerileri öğretmeyi amaç edinmiş kar amacı gütmeyen bir eğitim programıdır ve öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdiği öğrenme ortamları yaratmayı hedeflemektedir. Destination Imagination Türkiye sayesinde öğrenciler, Yaratıcı ve Eleştirel Düşünme, Takım Çalışması, Problem Çözme, Risk Alma, Proje Yönetimi, Sabır ve Özgüven gibi 21. yüzyıl becerileri kazanmaktadırlar.

DI Türkiye tarafından 17-20 Şubat 2022 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen DAT 2022 de İlkokul ve Ortaokul takımlarımız turnuvaya katılarak, hem görevlerini tamamladılar hem de keyifli zaman geçirdiler. Turnuvaya katılan 39 öğrencimiz hem hazırlık aşamasında hem de sunum aşamasında takım liderleriyle birlikte ellerinden geleni yaparak okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Öğrencilerimize ve takım lideri öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.