TED KOCAELİ KOLEJİ DI TAKIMI DAT17’DE !

TED Kocaeli Koleji Destination Imagination kulübü takımı No Filter Just TED-I Türkiye turnuvasında okulumuzu temsil etti.

10-12 Mart tarihlerinde Aydın Kuşadası’nda Efes Kongre Merkezi’nde gerçekleşen DI Türkiye Turnuvası’na 300’den fazla takım, 2000’den fazla öğrenci ve 250’den fazla takım sorumlusu katıldı. “Bir serüven” olarak nitelendirilen kulüp çalışma süreçleri sonrasında TED Kocaeli Koleji öğrencileri, tüm sene üzerinde çalıştıkları performanslarını sergilediler. STEM eğitimi üzerine kurulu olan DI görevlerinden “Mühendislik” görevini yerine getiren öğrencilerimiz Balsa ağacından tasarladıkları yapılar ile 154 kg taşımayı başarırken; kurguladıkları drama ile senaryolarını sahnelediler. Drama performanslarıyla da değerlendiricileri duygulandıran öğrenciler, TED Kocaeli Kolejinin de gurur kaynağı oldu.

Bu çalışmaları ile TED Kocaeli Koleji DI kulübü öğrencileri, “Mühendislik” görevinde ortaokul seviyesinde yarışan 16 takım arasından 6. oldu. Ayrıca takım üyelerinden Gülce Naz Özlü, Instagram üzerinden yapılan muhabirlik yarışması sonucu DITV’ye seçilerek gönüllü DI Muhabirliği yaptı.

TED Kocaeli Koleji olarak, takım üyelerini kutlar, “birlikte üretmeyi – birlikte başarmayı” temel aldıkları başarılarının devamını dileriz.