TED KOCAELİ KOLEJİ ERASMUS+ PROJESİ İÇİN İSPANYA’DA

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğretmenleri 10-14 Aralık 2018 tarihleri arasında Albacete, İspanya’da gerçekleşen Koordinatör Eğitimi ve Planlama Toplantısına katıldı.

Albecete, İspanya’da bulunan Colegio Ntra. Sra. Rosario, Dominicas Albacete, FEFC okulunun ev sahipliğinde projenin ilk ayağı olan Koordinatör Eğitimi ve Planlama Toplantısına okulumuz Erasmus+ Proje Koordinatörü Sena Barıç Özcan ve Uluslararası Programlar Koordinatörü Buket Ertür Tuna katılmıştır.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından iki yıl süreyle yürütülecek olan projenin teması “The Influence of Emotions in History. A New Tool for Citizenship – Tarihe Duyguların Etkisi. Vatandaşlıkta Yeni Bir Araç”tır. Projenin ortak ülkeleri olan İsveç, Yunanistan, İtalya, Türkiye ve İspanya koordinatörleri İspanya’da bir araya gelerek, proje sürecini planladılar.

Erasmus+ projesi sayesinde Avrupa’nın farklı ülkelerinde tarihten benzer dersler almış, aynı duygu ve düşünceleri paylaşan eğitimci ve öğrencilerle bir arada olmak TED Kocaeli Koleji öğrencilerinin Dünya vatandaşı olma yolunda atacağı büyük bir adımdır.