TED Kocaeli Koleji “FENBEG” uygulamasına katıldı.

Öğrencilerimizin birer yaratıcı problem çözücü olmalarını sağlamak amacıyla katıldığımız FENBEG uygulaması 6 Mart 2020 Cuma günü okulumuzda gerçekleşti. 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerinden oluşan 77 öğrencinin katıldığı uygulamada, öğrencilerimiz farklı türde beceri temelli sorular çözdüler. 70 dakika süren uygulama sonunda öğrencilerimize sertifikaları verildi.

FENBEG, fen okuryazarılığını ölçmek amacı ile daha çok üst düzey düşünme becerilerine odaklanan ve Fen Bilimleri dersi kazanımları üzerine kurulan farklı ve özgün sorulardan oluşturulmuş bir sınav uygulamasıdır.Bu uygulamada öğrencilerimiz soruları çözerken aynı zamanda boya kalemleri ve farklı apartlarda kullandılar. Bu şekilde öğrencilerimize çok yönlü ve çok boyutlu ölçme ve geri bildirim verme imkanı sunulmaktadır.