TED Kocaeli Koleji Giriş ve Bursluluk Sınavına Yoğun İlgi!

TED Kocaeli Kolejinde, 2020-2021 öğretim yılında ortaokul ve lisede okuyacak öğrencilere yönelik “Giriş ve Bursluluk Sınavı” uygulandı.

TED Kocaeli Kolejinde, 12 Ocak 2020 Pazar günü,  aday 5, 6, 7, 9 ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik TED Okulları Giriş ve Bursluluk Sınavı uygulandı. Sabah ve öğleden sonra gerçekleşen oturumlar her sınıf seviyesi için bir defa olmak üzere planlandı. Sabah oturumunda öğrenciler sınavdayken Lise Müdürü Sayın Hatice ESER, Lise Müdür Yardımcısı Aslı TAŞ ve Zümre Başkanları tarafından okulumuz konferans salonunda velilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Türk Eğitim Derneği’nin tarihçesi, burs sistemleri, okulun misyon ve vizyonu hakkında bilgi verildi. Lisemizde uygulanmakta olan akademik çalışmalar, ulusal ve uluslararası programlar, sertifika programları, yabancı dil politikası, bilimsel projeler, sosyal ve kültürel etkinlikler ve öğrenci kulüpleri anlatıldı. Yoğun katılımları ve gösterdikleri ilgiden dolayı aday öğrencilere ve velilerine teşekkür ederiz.