TED KOCAELİ KOLEJİ “GÖSTERİ SANATLAR TOPLULUĞU” GÖSTERİSİ

TED Kocaeli Koleji Halk Oyunları, Modern Dans ve Ritim Perküsyon Kulübü öğrencileri, 31 Mayıs Perşembe günü Gösteri Sanatlar Topluluğu adı altında “İLYADA” adlı gösteriyi iki oturum şeklinde öğrencilere ve velilere konferans salonumuzda sundular.

TED Kocaeli Kolej Halk oyunları, Modern Dans ve Ritim Perküsyon Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri Ali İhsan Engür, Cevher Kahrıman Şengül ve Murat Bizel ile birlikte hazırlamış oldukları Gösteri Sanatlar Topluluğu adı altında “İlyada” adlı gösteriyi TED Kocaeli Koleji Ortaokul öğrencilerine ve okul velilerine büyük bir görsel şölen olarak sergilediler. TED Kocaeli Koleji öğrencileri ve velileri bu güzel gösteriyi izlemenin keyfini yaşarken TED’li olmanın verdiği aidiyet duygusunu bir kez daha hissettiler. Gösteri bitiminde TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi Nilgün ÇELEBİ, Genel Koordinatör Rasim AYDOĞUŞ ve Lise Müdürü Hatice ESER, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ve takdir ettiler.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız