TED KOCAELİ KOLEJİ GÜNDÜZ ÖĞÜT VE ANADOLU YAYLI ÇALGILAR TOPLULUĞUNU AĞIRLADI.

06 Şubat 2019 Çarşamba günü TED Kocaeli Koleji’nde İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Sanatçılarından Gündüz Öğüt, öğrencilerimiz ile bir edebiyat söyleşisi düzenledi. Söyleşinin ardından Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu öğrenciler için keyifli bir dinleti gerçekleştirdiler.

“Nehrin İki Yakası” ve “Aghartalı” kitaplarını keyifle okuyan öğrencilerimizin heyecanla beklediği yazar Gündüz Öğüt, 06 Şubat Çarşamba günü öncelikle okulumuzda bir edebiyat söyleşisi gerçekleştirdi. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı söyleşi sırasında Sayın Öğüt, kitapları ile ilgili öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Söyleşisinin ardından da kitaplarını imzaladı.

Etkinliğin ikinci oturumunda İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın değerli sanatçıları Sonat Onur Yaşlıçam,  Gündüz Öğüt, Betül Yıldıztekin ve Başak Yalçın’dan oluşan Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu 4,5,6,7,8,9 ve 10. sınıf öğrencilerine unutulmaz bir konser verdiler.

Sanat ve edebiyatın bir araya geldiği bu anlamlı gün, Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu’nun çaldığı,  TED Kocaeli Koleji öğrencilerinin de eşlik ettiği İzmir Marşı ile sonlandırıldı.

Ülkenin geleceği olarak gördükleri çocukları müzik ve edebiyatla buluşturmak için şehir şehir dolaşan Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu’na ve Gündüz Öğüt’e okulumuzda gerçekleştirdikleri konser ve edebiyat söyleşisi için teşekkür ederiz.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayın.