TED KOCAELİ KOLEJİ VE GÜNEY KORE GOYANG HİGH SCHOOL İŞBİRLİĞİ

TED Kocaeli Koleji Yabancı Diller Bölümü öğretmenlerinden oluşan bir grup, Güney Kore’de yer alan Goyang High School öğretmenleri ile 18 Eylül 2020 Cuma günü, Zoom üzerinden uzaktan eğitim ve bu alana yönelik iyi örneklerin paylaşıldığı bir toplantı gerçekleştirmişlerdir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında başlayan ve halen devam etmekte olan TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesi ve Goyang Global High School işbirliği, ilk ortak projelerini geçen yıl hayata geçirmişlerdi. Bu yıl ise TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencilerinin yazmış olduğu ‘Türkiye-Kore Dostluğu’ konulu makaleler Goyang Global High School öğrencileri tarafından oluşturulan ‘Scope in GGHS’ başlıklı blogda yayınlanmıştır.http://scopeingghs2019.edublogs.org/  linkinden ulaşabileceğiniz bu blogda Güney Kore’deki partner okulumuz ile yürüttüğümüz çalışmalarla ilgili haberleri ve öğrencilerimizin yazdıkları makaleleri bulabilirsiniz.

2020-2021 akademik yılına başlarken ‘Goyang Global High School’ öğretmenleri ile okulumuz Yabancı Diller Bölümü öğretmenleri Zoom platformu üzerinden uzaktan eğitim uygulamaları konusunda fikir alışverişinde bulunmuş ve ortak yürütülecek olan projeler konusunda planlama yapmışlardır.