TED KOCAELİ KOLEJİ ICC BURSA ANLIK GÖREV ŞENLİĞİ’NDE

TED Kocaeli Koleji, Destination Imagination Kulübü lise ve ortaokul takımları 9 Aralık 2017 tarihinde ICC Bursa Anlık Görev Şenliği’ne katılıp başarılı sonuçlar elde etti.

ZAMANLA YARIŞTILAR

Öğrencilere yaratıcılık, eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı en iyi şekilde kullanma ve problem çözme becerileri kazandırmayı amaçlayan TED Kocaeli Koleji Destination Imagınation (DI) Kulübü, ICC Bursa Anlık Görev Şenliği’ne katıldı. TED Kocaeli Koleji, DI Kulübü lise ve ortaokul takımları geçtiğimiz cumartesi günü Bahçeşehir Koleji Bademli Kampüsü’nde gerçekleştirilen Anlık Görev Şenliği’nde 4 ayrı “Instant Challenge” ile yaratıcılıklarını kullanarak zamanla yarıştılar.

GURUR DOLU ANLAR

Takım üyeleri her görev sonunda, jüri üyelerinin yapacağı puanlamadan önce, performanslarını değerlendirdi. Program süresince sürpriz etkinliklerle karşılaşan TED Koleji DI takımları, birçok farklı ilden katılım gösteren DI ekipleriyle paydaş olurken; karaokeden pijama partisine kadar çeşitli etkinliklerin tadını çıkardı. Takımlar günün sonunda jüri üyelerinin kendilerine ödüllerini takdim etmesiyle gurur dolu anlar yaşadı.

TED KOCAELİ TAKIMLARININ ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE ALDIKLARI BAŞARI SERTİFİKALARI:

– DImagine Takımı (Ozan Erdoğan,Zeynep Doğa Üçtepe,Dilem Su Şenol,Cansu Başbarut, Baran Güngör,Yamaç Topal,Duru Güven)

“THE BEST PUBLICITY AGENTS’ ,

– No Rules Just Create Takımı (Öykü Demirci, Elif Nehir Uğur, Öykü Demirel, Başak Kuyruklu, Selin Irmak Uzunoğlu, Zeynep Sude Gidici)

“THE MOST CREATIVE GARDEN”,

– Why Not? Takımı (Sudenaz Özden, İpeknaz Özden, Eylül Yaltır, Efe Mehmet Karadeniz, Begüm Özçelik, Aleyna Öykü Ayhan)

“YOUNG INNOVATORS”,

– #44 Takımı (Tenda Saraloğlu, Ceyda Genç, Berfin Sıla Kemaloğlu)

“THE MOST POTENTIALLY DELICIOUS DRINK”