TED KOCAELİ KOLEJİ İLE GOYANG HIGH SCHOOL ARASINDA ONLINE BULUŞMA

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi ve Güney Kore’de bulunan Goyang Global High School öğrencileri arasında 12 Mayıs 2020  Salı günü canlı bağlantı ile online bir panel düzenlendi.

Üç yıldır çeşitli etkinliklerle sürdürülmekte olan TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi ile Goyang Global High School arasındaki işbirliği, çevrimiçi canlı bağlantı ile düzenlenen bu panele bütün öğrencilerin evlerinden katılımlarıyla devam etti.

Panel,Goyang Global High School Genel Müdürü Ms. Hoh’nun açılış konuşması ile başladıktan sonra, her iki okulun öğrencileri, tüm dünyanın mücadele ettiği Covid-19 pandemisi  için Türkiye ve Güney Kore’nin aldığı önlemleri, uzaktan eğitim sürecini ve eğitimin geleceğini konuştular. Öğrenciler İlk etapta çevrimiçi canlı bağlantı sayesinde gruplara ayrılarak ve daha sonra panel platformunda hep birlikte bu konulara ilişkin gözlem ve fikirlerini paylaşma fırsatı buldular. Panele katılan TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesi öğrencileri, sınıf dışı bir ortamda İngilizce diline ne kadar hakim olduklarını ve akıcı olarak kullanabildiklerini gösterme fırsatı bulmuş oldular.