TED Kocaeli Koleji İlkokul Öğrencileri KidZania’da!

TED Kocaeli Koleji 3. sınıf öğrencileri; mesleklerin deneyimlendiği, seçim yapma özgürlüğünün elde edildiği, yaratıcılığın kullanıldığı, oynayan ve üreten çocuklar şehri olan KidZania’ya 9 Ocak 2024 Salı günü düzenlenen geziye katıldılar. Yetişkinlerin dünyasına adım atarak farklı iş alanlarını tanıyan öğrencilerimiz, çeşitli meslekleri deneyimleme fırsatı buldular. Bu deneyim ile ailelerinin meslekleri hakkında da daha fazla bilgi sahibi olup, her mesleğin önemli olduğunu bir kez daha anlayan ve eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz geziden döndükten sonra deneyimlerini arkadaşları ile paylaştılar.

Öğrencilerimizin bu anlamlı deneyimi edinmelerine vesile olan öğretmenlerimize ve geziye rehberlik eden KidZania yetkililerine teşekkür ederiz.