TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN AĞAÇ ve ORMAN SEVGİSİ RESİM YARIŞMASI

TED Kocaeli Koleji İlkokulunda öğrencilerimize ağaç ve orman sevgisini aşılamak, çevre duyarlılığı konusunda farkındalık oluşturmak, ağaçların eko-sistemin vazgeçilmez unsuru olduğunu ve oksijen kaynağımız olduğunu hatırlatmak amacı ile Ekoloji ve Görsel Sanatlar zümrelerinin iş birliğinde 11-15 Mart haftası içinde “Ben Bir Ağaç Olsam” konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

Yarışma sonucunda 1. sınıf öğrencilerimizden Elif Yağmur Güven, Beren Ongun, Eren Bayraktar ve Defne Dalioğlu; 2. sınıf öğrencilerimizden Masal Dora Aksu, Ömer Hazer, Begüm Hoşdil ve Meyra Öz; 3. sınıf öğrencilerimizden Ela Balaban, Zeynep Naz Ataç, Defne Söylenç ve Defne Kartal dereceye girmiştir.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.