TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDE “ENERJİ TASARRUFU” FARKINDALIĞI YARATILDI!

TED Kocaeli Koleji VIII. Geleneksel Bilim Günleri kapsamında, 2 Mayıs 2023 Salı günü, ilkokul öğrencilerinde “Enerji Tasarrufu” hakkında bilinçlenme ve farkındalık oluşturma etkinliği yapıldı.

Okulumuzun konferans salonunda ilkokul öğrencilerimizle bir araya gelen yazar Betül Kanbolat bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Konuğumuz, enerji tasarrufunun, enerji hizmetini daha az kullanmak suretiyle enerji tüketimini azaltma çabası olduğunu vurguladı. Enerjiyi daha verimli kullanarak veya kullanılan enerjinin miktarını azaltarak nasıl enerji tasarrufu sağlayabileceğimizi kitaplarındaki kesitlerden masalsı anlatımlar ile öğrencilerimize aktardı.

Değerli konuğumuz yazar Betül Kanbolat’a Bilim Günlerimize katkıları için teşekkür ederiz.