TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri Kanguru Matematik Yarışmasında Finalde

TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokulunda 12 öğrencimiz Kanguru Matematik Yarışmasında finale kaldı.

Farklı düşünme becerilerini geliştirici soru türleriyle matematiğe olan ilgiyi artırmayı hedefleyen ve uluslararası platformlarda da gerçekleştirilen Kanguru Matematik Yarışması bu sene pandemi sebebiyle çevrimiçi olarak 16 Mayıs 2020 tarihinde uygulandı. Kanguru Matematik Türkiye’nin çevrimiçi deneme sınavlarıyla öğrencilerin pratik yapmalarını sağladığı yarışma sonucunda İlkokul ve Ortaokulumuzdan 12 öğrencimizin finale kaldığı belirlendi.

3/A sınıfı öğrencimiz Beren Biçer, 4/A sınıfı öğrencilerimiz Berker Ünlüer, Poyraz Şengöl, 4/C sınıfı öğrencilerimiz Dilek Aydemir, Görkem Öztürk, Ceylin Ece Canıgeniş, 4/D sınıfı öğrencilerimiz Alp Eçil, Selin Zeren Çuhadar, 7/C sınıfı öğrencimiz Ceren Naz Canıgeniş, 8/A sınıfı öğrencimiz Deniz Anıker, 8/B sınıfı öğrencimiz Neris Uygun ve 8/C sınıfı öğrencimiz Sude Bayar’ı tebrik ediyor, öğrencilerimize Eylül ayında gerçekleştirilecek final yarışmasında başarılar diliyoruz.