TED Kocaeli Koleji İlkokulu 1.Sınıf Öğrencileri Doğal Yaşam Parkı Ormanya’da

1.sınıf  öğrencilerimiz çevresini ve çevresindeki hayvanları, bitkileri, doğal yaşamı tanımak için  Doğal Yaşam Parkı Ormanya’yı ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz bu ziyaret sırasında hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de öğrendiler.

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, 20 Mayıs Pazartesi günü, Kartepe Uzuntarla’da bulunan Doğal Yaşam Parkı Ormanya’ya alan gezisi gerçekleştirdiler. “Yakın çevresinde bulunan hayvanları, bitkileri gözlemler ve korumaya özen gösterir.” kazanımı etrafında düzenlenen gezide öğrencilerimiz, doğal yaşamın korunması ve turistik amaçlı kullanımın bir araya getirildiği özgün bir model olan Ormanya’da “Vahşi Yaşam Alanı, Doğa Eğlence Alanı, Botanik Yolu” bölümlerini keyifle gezdiler.

Yeşili, doğayı, birçok hayvan ve bitki türünü gözlemleyen öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Yeşilliklerin ve canlıların sesleri arasında kitaplarını okuyup geziden mutlu bir şekilde dönen öğrencilerimiz, sınıflarında gerçekleştirdikleri grup çalışmalarıyla bitki ve hayvan sevgisini gösteren posterler hazırladılar.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız