TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULU 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ MUTFAKTA

TED Özel Kocaeli Koleji İlkokulu 1.Sınıf öğrencileri 7 Kasım 2019 tarihinde Ekoloji dersi Mutfak etkinlikleri kapsamında “Meyve Salatası” yaptılar.

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 1. sınıf öğrencileri 7 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirdikleri Ekoloji dersi Mutfak Etkinlikleri kapsamında meyvelerin özelliklerini yakından tanıdılar. Meyveler ve sebzelerin günlük hayatta tüketilmesi gerektiğini tekrar eden öğrencilerimiz, meyvelerin enerji ve vitamin deposu olduğunu, hastalıklara karşı bizleri koruduğunu ve saçların sağlıklı uzamasına katkı sağladığını öğrenmiş oldular. Meyvelerine istedikleri şekilleri vererek kendi meyve salatalarını oluşturan öğrencilerimiz keyifli şekilde salatalarını yiyerek etkinlikleri tamamladılar.