TED Kocaeli Koleji İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Ece YEĞENOĞLU Uluslararası Piyano Yarışmasında ödül kazandı

Okulumuz 1. Sınıf öğrencisi Ece Yeğenoğlu Polonya’da online yapılan DIGI-TALENTY LATO 2020 Edition II festivaline katıldı.

Bu yarışmanın amacı, yetenekli çocukları ve gençleri destekleyerek onlara yaratıcılıklarının yüksek düzeyde profesyonel bir uluslararası jüri tarafından değerlendirilmesi fırsatını vermektir. Bu yarışmaya katılım, milli eğitim ve ulusal aidiyet değerlerini de yüceltmekte ve katılımcıların uluslararası platformda ülkelerinin kültürünü temsil etmelerini teşvik etmektedir.

Yarışmada alana göre ve her alan içinde yaşa göre kategoriler bulunmaktadır.

Öğrencimiz Ece Yeğenoğlu, DEBIUT (7 yaşa kadar), Piyano Solo kategorisinde , March of the GNOMES adlı eserle 3.lük diploması almış ve TAKDİR’e layık görülmüştür.

TED Kocaeli Koleji olarak öğrencimiz Ece Yeğenoğlu’nu tebrik ediyor, küçük yaşında elde ettiği bu başarılarının büyüdükçe artarak devam etmesini diliyoruz.