TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE ‘GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI’ SEMİNERİ VERİLDİ

TED Kocaeli Koleji İlkokulu öğrencilerine yönelik ‘Güvenli İnternet Kullanımı’ semineri gerçekleştirildi.PDR Uzmanımız Sayın Buğrahan Çizenmıh tarafından 23 – 24 Ekim 2019 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde; internetin pozitif etkilerinin önemi vurgulanırken, “güvenli” kelimesinin anlamı ve “Güvenli İnternet Kullanımı” için nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatıldı. Sunumda ayrıca, kişisel verilerin korunmasına ilişkin haklarımızın neler olduğu ve ekran karşısında tüm kontrolün bizde olduğu, istenmedik durumlar olduğunda büyüklere güven içerisinde danışılması gerektiği hakkında bilgi verildi.