TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULU VI. BİLİM ŞENLİĞİ

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri VI. Bilim Şenliği etkinliklerini gerçekleştirdiler.

TED Kocaeli Koleji İlkokulunda düzenlenen VI. Geleneksel Bilim Şenliği, bu yıl 7-11 Haziran haftasında gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz “Sürdürülebilirlik” teması kapsamında “Bilim İnsanı Tanıtma, Deney Yapımı, Bilimsel İçerikli Film Yorumlama, Zihin Haritalama, Kahoot ve Sürdürülebilirlik Sunumu” etkinliklerini gerçekleştirdiler. Bilim Şenliği haftası kapsamında Robinson Crusoe filmini izleyen öğrencilerimiz, film üzerinden sürdürülebilirlik temasına değinerek yorumlarda bulundular.

4.sınıf öğrencilerimiz tüm hafta boyunca gerek sunumlarıyla gerekse deneyleriyle bilimi yaşadılar ve yaşattılar.