TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULUNDA AÇIK SINIF VE PORTFOLYO SUNUMLARI

TED Kocaeli Koleji İlkokul öğrencileri 6-8 Haziran tarihleri arasında ailelerine Açık Sınıf ve Portfolyo sunumlarını gerçekleştirdiler.
Öğrencilerimiz farklı temalar kapsamında disiplinler arası çalışmalar yoluyla hazırlandıkları Açık Sınıf sunumlarını sınıflarında ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdiler. Açık sınıf sunumları sonrasında sene boyunca akademik branşlarda öğrendiklerine yer verdikleri ürünlerini Türkçe ve İngilizce sunumlar yoluyla portfolyolarında paylaştılar.
Son olarak Okulumuz fuaye alanında yer alan uygulamalı dersler ürünlerinin sergilendiği alanda aileleriyle paylaşımda bulundular.
Sene boyunca gayretle çalışan öğrencilerimizi ve onlara her alanda rehberlik eden kıymetli öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.