TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULUNDA KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

TED Özel Kocaeli İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerinin Kızılay Haftası etkinliği Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

TED Özel Kocaeli İlkokulu 2. Sınıflar zümresi tarafından 3 Kasım 2020 Salı günü gerçekleştirilen Kızılay Haftası kutlamaları kapsamında öncelikli olarak Kızılay’ın amacı ve önemi üzerinde durulduktan sonra Kızılay’ın tarihçesine, 7 temel ilkesine, görevlerine, faaliyet alanlarına ve okul-öğrenci projelerine değinilerek bunların neler olduğuna açıklık getirildi.

Geçtiğimiz hafta İzmir’de gerçekleşen deprem sonrası Kızılay’ın deprem mağduru ailelere sunduğu destek örnek verilerek öğrencilerimizin bilgilerini günlük hayatla ilişkilendirmeleri sağlandı. Bilgilendirme sonunda Kızılay’ın “Gizemli Macera” isimli animasyon filmi öğrencilerimiz tarafından izlendi.