TED KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULUNDA MUTFAK ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

TED Kocaeli Koleji İlkokulunda günlük yaşam becerilerini geliştirmek adına planlanan Ekoloji dersi kapsamında birinci, ikinci ve üçüncü sınıflara yönelik olarak düzenlenen yemek etkinlikleri keyifli bir şekilde devam ediyor.

Öğrenciler mutfakta yiyeceklerini hazırlarken besinlerin yapısını inceleme, renk çeşitlerini gözlemleme, karışımları koklayarak duyularını geliştirme fırsatı buldular. Aktif olarak yiyecek hazırlayan öğrencilerimiz yönergeleri takip edip, mutfak çalışmalarında da kurallara uymanın ne kadar önemli olduğunu kavradılar.

Meyveli puding yapan birinci sınıf, Çikolatalı TED Pastası yapan ikinci sınıf ve Fondü yapan üçüncü sınıf öğrencilerimiz, kendi elleriyle hazırladıkları yiyecekleri keyifle yediler. Eğlenceli bir çalışma ile aktif bir öğrenme süreci yaşayan becerikli öğrencilerimiz güzel anılar biriktirdikleri anlara bir yenisini daha eklediler.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.