TED KOCAELİ KOLEJİ İNGİLİZCE DESTEK PROGRAMLARI BAŞLIYOR!

Öğrencilerinin yabancı dillerini etkin olarak öğrenme ve kullanmalarını sağlamak TED Okullarının ortak dil politikasıdır. Farklı dil becerilerine sahip öğrencilerimizin, ölçme-değerlendirme kriterleri dikkate alınarak İngilizce dil becerilerini desteklemek adına her yıl tüm yıla yayılan destek programımız gerçekleşmektedir.

Pandemi süreci boyunca gerçekleşen online eğitimlerde de devam eden ‘İngilizce Destek Programı’, 5 Eylül 2020 Cumartesi günü yeni öğretim dönemi için başlayacak olup aramıza yeni katılan öğrencilerimiz için 24 Ağustos 2020 Pazartesi gününden beri hem İngilizce hem de İkinci Yabancı Dil Destek Programı devam etmektedir. Öğrencilerimizin dil becerileri ile fark yaratmaya devam etmelerinin hedeflendiği çalışmalarımız öğretim dönemi boyunca gölge (Shadow) müfredatı ile de desteklenmektedir.