TED KOCAELİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ FACILITATING ENGAGEMENT IN THE LANGUAGE LEARNING CLASSROOM EĞİTİMİNDE

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Hanife Top ve TED Kocaeli Koleji Lisesi İngilizce Öğretmeni Fatih Söğüt, 26-28 Şubat 2022 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs’ta National Geographic Learning ve Kardeş Kitap iş birliğinde düzenlenen “Facilitating Engagement in the Language Learning Classroom” (Dil Öğrenimi Sınıflarında Derse Katılımı Kolaylaştırma) konusunda hizmet içi eğitim aldılar.

Türkiye’nin farklı okullarından İngilizce Öğretmenlerinin katıldığı ve National Geographic Learning temsilcisi DELTA sertifikalı eğitmen Alex Warren tarafından verilen İngilizce öğretim teknikleri üzerinden sunum ve fikir paylaşımlarının yapıldığı toplantılar oldukça verimli geçti.