TED KOCAELİ KOLEJİ ISTA (INTERNATIONAL SCHOOLS THEATRE ASSOCIATION) ÜYESİ OLDU

TED Kocaeli Koleji Uluslararası Okullar Tiyatro Birliğinin (ISTA) bir üyesi olarak, 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibariyle ISTA programını, kulüp olarak ortaokul öğrencileri ile uygulamaya başlayacaktır.
ISTA, merkezi İngiltere’de bulunan uluslararası bir sanat organizasyonudur. ISTA dünyamızın geleceğinin, kendine güvenli, uluslararası bakış açısına sahip, işbirliğine açık ve farklı kültürlere saygılı gençlerin yetişmesi ile değişeceğine inanarak, bunun olması adına etkinlikler düzenlemektedir. Ayrıca bu kuruluş dünyanın her köşesinden öğrencileri, sanatçıları ve öğretmenleri bir araya getirerek ‘tiyatro’ fenomenini öğrenmelerini, yaratmalarını ve deneyimlemelerini ortak dil olan İngilizce’yi kullanarak başarmayı hedeflemektedir.