TED KOCAELİ KOLEJİ KARİKATÜR YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

TED Kocaeli Koleji tarafından, Karikatür Sanatına ilgi duyan öğrencileri motive etmek amacıyla düzenlenen ve tüm TED Okullarının katılım gösterdiği “PANDEMİDE YAŞAM” konulu karikatür yarışmamızın ödül törenini gerçekleştirdik. Törenimiz, Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Nilgün Çelebi’nin konuşmasıyla başladı.

Türkiye genelindeki tüm TED Okulları arasında büyük ilgi gören ve 90 karikatürün gönderildiği yarışmamız, içlerinde ünlü karikatürist Oğuz GÜREL’in de bulunduğu Seçici Kurul tarafından özenle değerlendirildi. Öğrencilerimizin sanat ve mizah anlayışlarını geliştirebilmek amacıyla düzenlediğimiz yarışmanın ödül töreninde, piyano dalında çevrimiçi birçok yarışmaya katılmış ve okulumuza güzel dereceler getirmiş olan 1. sınıf öğrencimiz Ece YEĞENOĞLU’nun bizler için hazırladığı piyano dinletisi ile de keyifli anlar yaşadık.

ORTAOKUL KADEMESİ DERECELERİ:
Birincilik Ödülü: Irmak SERTAKAR-TED TRABZON KOLEJİ-6. Sınıf
İkincilik Ödülü: Ezgi VARLI-TED BODRUM KOLEJİ-7. Sınıf
Üçüncülük Ödülü: Yiğit SIKICIKOĞLU-TED KARADENİZ EREĞLİ KOLEJİ-7. Sınıf
Mansiyon Ödülü: Belis ÖZSEVEN-TED BODRUM KOLEJİ-6. Sınıf

LİSE KADEMESİ DERECELERİ;
Birincilik Ödülü: Yağmur AKAR-TED KOCAELİ KOLEJİ-9. Sınıf
İkincilik Ödülü: Serpil Duygu ÇANDIR-TED KAYSERİ KOLEJİ-10. Sınıf
Üçüncülük Ödülü: Cem EKE-TED KOCAELİ KOLEJİ-10. Sınıf
Mansiyon Ödülü: Zeki Kenan KÖSEOĞLU-TED BODRUM KOLEJİ-9. Sınıf

Karikatür yarışmamıza katılım sağlayan tüm TED Okulları öğrencilerimizi tebrik eder, seçici kurul üyelerimize teşekkür ederiz.